traneem عضو نشط نسعد بمسهماتك
عدد المساهمات : 189 تاريخ التسجيل : 03/02/2010 العمر : 40
| موضوع: بيكد تشيز كيك الثلاثاء 06 أبريل 2010, 8:28 am | |
| بيكيد تشيز كيك50ج بسكوت مطحون - 20 ج ذبدة سايحة - 500 ج كريم تشيز او قريش لايت 150ج ذبادى - 4 بيضات - 120 ج سكر - عصير ليمونة - بشر ليمونة - 25 ج نشا(كورن فلور) الطريقة نفرم البسكوت ونخلطة بالذبدة ثم نضعه فى القالب ونبططه بأيدنا ونرفع الاجناب كويس عالية نضع الذبادى والسكر و الكريم تشيز فى الخلاط ونخلطهم كويس ثم نضع البيض واحدة واحدة وبعد ما السكر يدوب نضع عصير وبشر الليمون حيكون الخليط شكله مرمل مش ناعم ثم نخلطه شوية بالمعلقة البلاستيك ثم نضع الخليط فى قالب البسكوت ثم نضع القالب فى حمام مائى بحيث تكون الماء الى نصف القالب فقط وندخله الفرن على درجة 160 لمدة ساعة وبعد خروجها نفتح القالب ونضعها فى طبق التقديم ونلمعها بالفرشاة بالجيلى ثم نزوقها بالفرواله او المانجو وبالهنا والشفا ملحوظة : بنضع فى التشيز كيك دة عصير الليمون لكن لو عملناه بالفراولة او اى فاكهة لانضع الليمون | |
|
amir Admin
عدد المساهمات : 1767 تاريخ التسجيل : 04/01/2010 العمر : 49
| موضوع: رد: بيكد تشيز كيك الثلاثاء 06 أبريل 2010, 3:04 pm | |
| | |
|
traneem عضو نشط نسعد بمسهماتك
عدد المساهمات : 189 تاريخ التسجيل : 03/02/2010 العمر : 40
| موضوع: رد: بيكد تشيز كيك الثلاثاء 06 أبريل 2010, 3:13 pm | |
| قيمة الموضوع تزداد بمرورك حيااااااااااااااااااااك | |
|